A+ A A-

3 Ώρο Θεατρικό Εργαστήρι Σώματος και Φωνής

Την 1η Γιορτή Παραμυθιού οργανώνει στις 21 & 22 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων, στο χωριό Χάρακα. Όλα ξεκινούν με έναν κύκλο, παρέα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (Ηθοποιό), που θα μας ταξιδέψει μέσα από ένα 3ωρο Θεατρικό Εργαστήρι Σώματος και Φωνής, στην αίθουσα Θεάτρου του Χάρακα.

Σεμινάριο Ετοιμότητας σε περιστατικό Θαλάσσιας Μόλυνσης!

Το πρόγραμμα Ετοιμότητας για παρεμβάσεις καθαρισμού ακτών από πετρέλαιο και πετρελαιομένης άγριας πανίδας – POSOW (www.posow.org), που συντονίζεται από το Περιφερειακό Κέντρο για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης θαλάσσιας ρύπανσης στη Μεσόγειο (REMPEC), είναι ένα διετές πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό το Χρηματοδοτικό Μέσο Πολιτικής Προστασίας, για τη βελτίωση της ετοιμότητας και απόκρισης σε περιστατικά θαλάσσιας ρύπανσης στην περιοχή της Μεσογείου. 

Παίξτε στο Διαδίκτυο..μαθαίνωντας!

Είστε γονείς και βλέπετε τα παιδιά σας να παίζουν παιχνίδια στο διαδίκτυο, δεν το θεωρείτε καθόλου εποικοδομητικό αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε? Συμμετέχοντες ενός Ευρωπαικού προγράμματος δημιούργησαν ένα e-game με όνομα "Η αρπαγή της Ευρώπης".

Εγώ, το be…pART και τα T.C.

 

Εγώ, το bepART και τα T.C.

 

Κάποια στιγμή τον Αύγουστο ενώ απλά χάζευα στο διαδίκτυο, έπεσε το μάτι μου σε μία ανάρτηση σχετικά με το TrainingCourseστη Γεωργία, τότε ήταν και η πρώτη μου επαφή με το bepART, απλά έκανα μία αίτηση συμμετοχής, χωρίς να έχω ελπίδες ότι θα γίνει αποδεκτή… Κι όμως έγινε και το ταξίδι μου στον κόσμο του bePARTείχε ξεκινήσει… ήταν το πρώτο trainingcourse στο οποίο συμμετείχα, μια συναρπαστική εμπειρία για την οποία αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω.

Μαθαίνω Ρώσικα...πληρώνω ελάχιστα..!

Ασχολείσαι με τον κλάδο του Τουρισμού? Σου αρέσει να μαθαίνεις Ξένες Γλώσσες? Σκοπεύεις να επισκεφτείς χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης? Θέλεις απλά να ακολουθήσεις τις τάσεις της εποχής?

Διαβάστε περισσότερα...

Πρακτική Άσκηση στο Εξωτερικό!

Έχετε μόλις πάρει το πτυχίο σας από την σχολή που σπουδάζατε ή είστε έτοιμοι να αποφοιτήσετε? Τι θα λέγατε αν σας πρότειναν 6μηνη πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα?

Δεύτερος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας

Έχετε κάποια ιδέα για το πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε την υψηλή ανεργία; Πιστεύετε πως θα μπορούσατε να βελτιώσετε τους όρους εργασίας των ατόμων που αναγκάζονται να δουλεύουν με χαμηλές αποδοχές εξαιτίας του φύλου, της ηλικίας, της κοινωνικής θέσης ή κάποιας αναπηρίας τους; Ξέρετε πώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τα 27 εκατομμύρια Ευρωπαίους που είναι σήμερα άνεργοι; Αν ναι, τότε ο δεύτερος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας είναι για εσάς!

Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό

Κουράστηκες να στέλνεις βιογραφικά και να μην βλέπεις ανταπόκριση?

Είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα προς τά έξω?

Θεωρείς ότι το να εργαστείς στο εξωτερικό θα ειναι μια εμπειρία ζωής?

Κοινωνία "Η Επίδαυρος", του Χρήστου Δερβεντλή

Κοινωνία ”η Επίδαυρος”

05/10/2013

 

Νομίζω ωρίμασε ο καιρός να πω και γω την άποψή μου για την ηθική που οι περισσότεροι έχετε. Ναι, αναφέρομαι σε εσένα, και σένα, και σένα.

"Ο Οδυσσεβάχ" για ΟΛΟ το Χειμώνα, στο Ηράκλειο

"Ο ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ" ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

 

Έπειτα από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας το θέατρο Κρήτης παρουσιάζει στην παιδική του σκηνή ένα έργο της Ξ.Καλογερόπουλου τον «Οδυσσεβάχ». Ένα έργο που γράφτηκε το 1981 και συνεχίζει να είναι επίκαιρο και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.